MALZEMELER
1 büyük boy soğan (küp küp doğranmış)
2-3 diş sarımsak
1-2 orta boy patates
1 kabak
1 sarı kabak
3 domates
Tuz, zeytinyağı,kekik
1/2 bardak parmesan veya kaşar peynir
HAZIRLANIŞI
Fırını 180 derecede ısıtın. Yuvarlak bir borcam veya porselen tepsiyi yağlayın.
Soğanları tavada zeytinyağı ile kavurun. Sarımsakları ekleyip 1-2 dakika daha karıştırın.
Bu karışımı tepsinin dibine dağıtın.Domates, patates ve kabakları halka şeklinde doğrayıp karışık bir şekilde dizin.
Üzerine karabiber kekik, tuz ve dilediğiniz başka baharatları serpin.
Tepsinin üzerini folyo ile kaplayıp 30-40 dakika fırında pişirin. Ardından folyoyu kaldırıp üzerine parmesan serptikten sonra 20 dakika daha fırına atın.