Kadayıflı TAVUK GÖĞSÜ

250 gram tel kadayıf+1 su bardağı ufalanmış kadayıf
5 çorba kaşığı tozşeker
1 kg soğuk süt
4 çorba kaşığı tepeleme un
1 adet yumurta
1 adet limonun rendelenmiş kabuğu
1 tatlı kaşığı tereyağı
HAZIRLANIŞI : 250 gram kadayıfı fırın tepsisine incecik yayın. Kızarana dek pişirip soğuması için kenara alın.
Daha sonra kadayıfı ufalayıp, 2 çorba kaşığı tozşekerle karıştırın. Ayrı bir yerde soğuk süt, un, kalan tozşeker, yumurta,
rendelenmiş limon kabuğu ve 1 su bardağı ufalanmış kadayıfı koyu bir muhallebi kıvamı alana dek pişirin.
Tereyağını ekleyip, karışım sıcakken 10 dakika mikserle çırpın. Fırın kabını ıslatıp, karışımı kaba boşaltın.
1 gece buzdolabında dinlendirin. Tabağa ters çevirip, çıkarın.
Üzerine, kadayıflı tozşeker karışımını serpip servis yapın.
Afiyet olsun..
BENİMDE TARİFİM VAR