BONİBONLU ÇİÇEK KURABİYE

 
 
MALZEMELER
400 gram buğday nişastası
1 adet yumurta
250 gram margarin
1 paket kabartma tozu
3 kutu çikolatalı draje
½ su bardağı pudra şekeri

 
 
     
        Hazırlanışı
  • Oda sıcaklığındaki margarini, pudra şekerini ve yumurtayı elinizle çırparcasına karıştırın.
  • Diğer malzemeleri ekleyin ve yumuşak olana kadar yoğurun.
  • Tezgahınızı hafif unlayarak bir beze alın ve merdane ile 1 cm kalınlığında açın.
  • Çiçek kalıpla keserek fırın tepsisine dizin.
  • Hamur bitene kadar devam edin.
  • Bonibonları da ortalarına yerleştirip 180 derecede ısıtılmış fırına sürün.
  • 10 dk sonra fırından alın.

BENİMDE TARİFİM VAR