TOMBUL KÖFTE

MALZEMELER
500 gram köftelik kıyma
1 adet soğan
1 su bardağı galeta unu
3 çorba kaşığı su
1 çorba kaşığı sıvıyağ
Tuz, karabiber

Süslemek için:
Marul yaprakları,havuç,biberlizeytin

 
 
 
       
 
      Hazırlanışı
  • Kıymayı bir kaseye alın. Rendelenmiş soğan, galeta unu, su, sıvıyağ, tuz ve karabiber ekleyip, yoğurun. 
  • Harçtan mandalina büyüklüğünde parçalar koparın. Elinizle yuvarlayıp, iri köfteler hazırlayın.
  •  Köfteleri önlü arkalı ızgara yapın ve servis tabağına alın. Marul yaprakları, havuç ve biberli zeytinle süsleyip, servis yapın.
:)   Afiyet olsunn ..

 

BENİMDE TARİFİM VAR