PÜRELİ LEVREK BUĞULAMA

Malzemeler 
1 adet levrek
1’er adet kereviz ve patates
1 çorba kaşığı krema
1 çay kaşığı beyazbiber, tuz

 

 

 

     HAZIRLANIŞI : Kereviz ve patatesleri ayrı ayrı iyice haşlayın. Suyunu süzüp, blenderden geçirin. Kereviz, patates, krema, beyazbiber ve tuzu karıştırıp, püre haline getirin. Levrekten fileto çıkarın ve buharlı pişiricide pişirin. Eğer buharlı pişiriciniz yoksa, bir tencereye 1/3 oranında su koyarak üzerine süzgeç yerleştirin. Levreği süzgece alın. Tencerenin kapağını kapatıp, 15-20 dakika pişirin. Servis tabağına alıp, istediğiniz şekilde süsleyin. Kereviz- patates püresi eşliğinde servis yapın.

 

BENİMDE TARİFİM VAR