BALIKLI DÜRÜM

MALZEMELER

Balıklı harç için:
400 gram MEZGİT fileto
1 çorba kaşığı tereyağı
2 adet sivri biber ,15 adet kiraz domates
Tuz,karabiber
Servis için:
Yarım demet kıyılmış maydanoz,6 diş kıyılmış sarmısak
1 çay bardağı zeytinyağı,1 adet limonun suyu ,tuz,karabiber
Kepekli veya normal lavaş ekmeği

HAZIRLANIŞI
               İlk önce balık filetoyu küp şeklinde doğrayın ve bir tavaya alın. Tereyağı, kıyılmış sivri biber, dörde bölünmüş kiraz domates, tuz ve karabiber katıp, kısık ateşte 5 dakika pişirin.2 Servis için maydanoz, sarmısak, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberi derin bir kapta karıştırın. Hazırladığınız karışımdan balıklı harcın içine 1 çorba kaşığı katın. Balıklı harcı arzunuza göre kepekli veya normal lavaşların içine koyun. Rulo yapın ve maydanozlu karışımla birlikte servis yapın.

BENİMDE TARİFİM VAR