Mantarlı ET SOTE

 
Malzemeler 
500 gr Kuşbaşı Et, 
300 gr Mantar,2 adet Domates 1 adet Soğan ,
2 adet Sivri Biber ,Margarin ,Tuz, Kara Biber, Kekik, Nane, Pul Biber 
 
 
 
 
Hazırlanışı : Soğanları ince ince doğrayıp pembeleşinceye kadar kavurun,içine kuş başı etleri atın. Suyunu çekene kadar kavurun. Kavurduğumuz etin üzerine rendelenmiş domates veya 1 kaşık salçayı dökün. Mantarları ortadan ikiye bölün.Kavrulan etlerin üzerine atın. 1 su bardağı su, tuz ve diğer baharatları ilave edip karıştırın. Tencerin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin. Yemeğinizi isterseniz; pilav ve patates püresi ile servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.
 
 
 

BENİMDE TARİFİM VAR