( 6-8 kişilik )Malzemeler :1 orta boy patates,1 soğan, 1 kabak, 2 havuç,1 avuç taze fasulye, 2 kaşık margarin 2 sivri biber, 1 çorba kaşığı salça 1 çorba kaşığı un 6 su bardağı su .
HAZIRLANIŞI : İlk önce tencerede yağı eritin. Soğanı ince ince doğrayıp yağa ekleyin, hafifçe pembeleşene dek kavurun. Kabak, Patates ve havucu soyup yıkayın. Küp biçiminde doğrayın ve tencereye atın Taze fasülye ve Sivri biberi ince ince
kıyıp tencereye ekleyin, bir süre kavurun. Biraz ılık suyla salça ve unu eritin.
Tencereye ekleyin. Göz kararı su ilave edin. Tuzunu ayarlayın. Sebzeler yumuşayana dek pişirin. Afiyet olsun