KAĞIT KEBABI 

  MALZEMELER

Kuzu Eti (veya dana eti ) 500 Gr
Soğan 1 Adet,Sarımsak 2 Diş
Defne Yaprağı 1 Adet,Salça 1 Kaşık
Biber 1 Adet,Patates 1 Adet
Havuç 1 Adet,Kaşar Peyniri

 
 
 
 
HAZIRLANIŞI 

Yağı tencereye alın.Üzerine kuzu etini alın,soğanını kıyıp ekleyin.Yüksek ateşte sulanmasını engelleyerek soteleyin.Biraz sotelendikten sonra bezelyeyi de ekleyin.Tuzunu ve karabiberini ekleyin.Diğer taraftan patates ve havucu küp doğrayarak kızartın.Daha sonra yağlı kağıda sotelenmiş eti üzerine kızarmış patates ve havucu alın.En son defne yaprağı,domates ve biberi doğrayarak üstüne ekleyin.Kağıdın kenarlarını kıvırarak fırında pişirin.Pişince kağıdın ortasını açın ve üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirin.

Afiyet olsun

 

BENİMDE TARİFİM VAR