SEBZELİ KROKET

MALZEMELER
3 adet patates
1 adet kabak
1 demet taze soğanın yeşil kısımları
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 adet yumurta
tuz,karabiber
Bir buçuk su bardağı un öğütülmüş yerfıstığı
Kızartmak için: Sıvıyağ

 

HAZIRLANIŞI
Patatesleri haşladıktan sonra rendeleyin. Kabağı da rendeledikten sonra suyunu sıkın. Soğanın yeşil yapraklarını doğrayın. Derin bir kapta patates, kabak, taze soğan, kaşar peyniri, yumurta, tuz ve karabiberi iyice karıştırın. Ceviz büyüklüğünde toplar yaparak fıstığa bulayın. Sıvıyağda kızartarak sıcak olarak servis yapın.

Afiyet olsun..
 

 

BENİMDE TARİFİM VAR